Onze kaart is seizoengebonden; Belle Fleur werkt met de producten die vers verkrijgbaar zijn.
U kunt à la carte dineren of genieten van een van onze menu’s. Iets voor u? We zien u graag!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hemelsche Heerlickheden
----------------------------------------------------------
à la Carte
Koude voorgerechten
Soepen
Voor- of tussengerechten
Visbereidingen
Vleesbereidingen
Koffievariaties
Nagerechten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hemelsche Heerlickheden
Voorgerechten
WILDCARPACCIO
Carpaccio van luchtgedroogd gevogelte en wildsoorten met uiencompote 16,50
COQUILLES A LA MAISON
Gepelde, gegrilde Jacobsmosselen met bospaddenstoelen en pecorinokaas in botersaus 19,75
PROEVERIJ VAN GANZENLEVER
Een harmonieus trio van ganzenlevermousse, ganzenleverterrine en
gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel 23,50
HORS D’OEUVRE “KEMPINSCHY”
Een vijftal bijzondere mondvermaakjes; scampi, ganzenlever, eendenmousse, kalfszwezerik,
en kreeftencocktail, (Gelderse tapa’s) 23,50
KREEFTSALADE “TROUBADOUR”
Verse kreeft, gebakken kalfszwezerik, Hollandse garnalen en eendenleverkrullen 28,50
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoofdgerechten Wilde Trends
ANJOU DUIF / GANZENLEVER
Rosé gebraden duivenborst, gebraden ganzenlever op zuurkool en een krachtige banyulssaus 32,50
HAZENBOUT "GRAND MERE"
"Haasje Repje", volle hazenbout gestoofd in rode wijnsaus met spekjes en champignons 26,75
FAZANT "CHOUCROUTE"
Fazantenborstfilet met wijnzuurkool, aardappelpuree, mosterdspek en calvadosroomsaus 27,50
HERTENKALFSRUG "ST. HUBERT"
Als biefstuk gebakken medaillons van hertenkalf met appel en gebakken eendenlever in een volle rode wijnsaus 35,00
WILD TRIO (Jagerstrots)
Avontuur bestaat nog! Proef 't!!
Eeen rijk trio van hertenbief, wildzwijnbief en patrijsfilet, vergezeld van twee wildsausjes 35,00
ANTI-WILD HOOFGERECHT (trots en weelde)
VIS MATELOTE
Tarbotfilet, coquille, kabeljauw, zalm, scampi en Hollandse garnaaltjes
in een romige kreeftsaus met een vleugje knoflook 35,00
Al deze gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Koude voorgerechten
PARMAHAM
Zeer dun gesneden Parmaham uit Italië met exotisch fruit en meloen
Italienischer Parmaschinken mit exotischen Früchten und Melone 17,50
CARPACCIO
Zeer dun gesneden ossenhaas op diverse salades met mosterdsaus
Rinderfilet, sehr dünn geschnitten, auf verschiedenen Salaten an Senfsauce 18,50
GARNALENCOCKTAIL
Traditionele cocktail van verse Hollandse garnalen met een cocktailsaus
Cocktail aus frischen Holländischen Krabben mit einer Cocktailsoße 17,50
GEROOKTE IERSE ZALM
Gerookte zalm van de zijde gesneden, met honing-dillecrème
Räucherlachs, aus der Seite geschnitten, mit Honing-Dillecreme 19,00
SALADE BELLE FLEUR
Delicaat gerecht van zalm, paling en Hollandse garnalen met saffraandressing
Delikates Gericht aus Lachs, Aal und Holländischen Krabben mit Safrandressing 19,75
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Soepen
KALFSBOUILLON
Krachtige heldere bouillon met jonge groenten en schenkelvlees
Kräftige klare Brühe mit jungem Gemüse und Beinfleisch 6,95
OSSENSTAARTBOUILLON
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met garnituur
Ochsenschwanzbrühe, doppelt gezogen, mit Garnitur 6,95
TOMATENSOEP
Verse tomatensoep, afgemaakt met room
Frische Tomatensuppe, abgerundet mit Sahne 6,95
BOUILLABAISSE
Rijk gevulde romige vissoep
Reichlich gefüllte cremige Fischsuppe 15,00
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor- of tussengerechten
CHAMPIGNONS L'AIL
In bierbeslag gebakken champignons met een lichte knoflooksaus
In Bierteig gebackene Champignons mit einer Knoblauchsauce 13,50
GAMBA'S
Grote garnalen met chiliknoflooksaus op onze wijze bereid
Grosse Krabben mit Chili-Knoblauchsauce auf unsere Art bereitet 18,50
ZWEZERIK
Gebakken kalfszwezerik op pasta, geserveerd met sojasaus
Gebachenes Kalbsbries auf Pasta, serviert mit Sojasauce 26,50
------------------------------------------------------------------------------------------------
Visgerechten
KABELJAUW
IJslandse verse kabeljauw met Pecorino en botersaus
Frischer Kabeljau aus Eisland mit Pecorinokäse und Buttersauce 29,50
VISTRIO
Een creatie van Schotse zalm, heilbot en tongscharfilet in lichte witte wijnsaus
Eine Kreation von Lachs, Heilbot und Rotzunge in einer leichten Weissweinsauce 29,50
SCAMPI'S
Gegrilleerde reuzengarnalen met een pittige chilisaus
Gegrillte Riesengarnelen an einer Chilisauce 29,50
ZEETONG
Verse zeetong in roomboter gebakken en aan tafel gefileerd
Frische Seezunge in Butter gebraten und am Tisch filetiert 39,50
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Vleesgerechten
KALFSHAAS MEDAILLONS
Gegrilleerde malse kalfshaasbiefstukjes met morieljes-roomsaus
Gegrillte, saftige kleine Kalbsfilets an Morchelrahmsauce 29,95
WIENER ROSTBRATEN
Kalfsbiefstukjes met uienringen, augurk en paprikaroomsaus
Kalbsfilets mit Zwiebelringen, Gurken und Paprikasahnesauce 29,95
LAMSCARRÉE
Rosé gebraden, Nieuw-Zeelands lamsribstuk met rozemarijnsaus
Rose gebratene Neuseeland Lammsrippe an Rosmarinsauce 32,50
TOURNEDOS MADAGASCAR
Volle biefstuk van de haas met knoflook-pepersaus, pittig of zacht
Ganzes Rinderfilet an Knoblauch-Pfeffersauce, kräftig oder mild 29,95
TOURNEDOS GRAND-PRIX
Volle biefstuk van de haas met rode wijnsaus en reepjes ossentong
Ganzes Rinderfilet an Rotweinsauce und Ochsenzungestücke 29,95
TOURNEDOS ESCOFINE-
Volle biefstuk van de haas met eendenlever en Shii-Take saus
Ganzes Rinderfilet mit gebratener Entenleber und Shii-Take-sauce 33,50
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Koffievariaties
…Black as the devil, Hot as hell, Pure as an angel, Sweet as love…
Beukenhorst Melange Café Mondriaan 100% Arabica: plezierig koffiedrinken voor nagenieters
Koffie Klassiek
Kop pure Arabica koffie met ovale kletskop en truffelbonbon 4,50
Cappuccino
1/3 pure Arabica koffie, 2/3 geschuimde melk, ovale kletskop en truffelbonbon 4,50
Espresso
Sterke pure Arabica koffie, ovale kletskop en truffelbonbon 4,50
Ristretto
Een klein kopje Italiaanse koffie, bijna als siroop geserveerd, ovale kletskop en truffelbonbon 4,50
Irish Coffee
Jameson whiskey – koffie – halfgeslagen room 8,50
French Coffee
Grand Marnier – koffie – halfgeslagen room 8,50
Madeliefjes Coffee
½ Mandarine Napoleon ½ Martell v.s.o.p. – koffie – halfgeslagen room 8,50
Rüdesheimer Coffee
De oeroude Weinbrand Asbach Uralt – koffie – met een verrukkelijk halfgeslagen room 8,50
Ladies Coffee
Likeur 43 Cuarenta y tres – Arabica koffie - halfgeslagen room 8,50
Mexican Coffee
Kahlúa likeur– Arabica koffie – halfgeslagen room 8,50
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vergeet-me-nietjes
Aan het einde van een maaltijd is het dessert als een vuurpijl die zich als een waaier ontvouwt
Crème Brûlée
De overbekende vanillecrème afgebrand met bruine basterdsuiker, geserveerd met
amarettisoufflé en een bolletje Crème Brûlée roomijs 8,95
Coupe Favorite
Twee bollen vanille-ijs met boerenjongens, advocaat, warme chocoladesaus en slagroom 8,95
Hot Cherries
Deze klassieker blijft een topper. Warme kersen met Kirsch, slagroom en vanilleroomijs 8,95
Flensjes Suzette
Warme flensjes gevuld met Grand Marnier, Zwitserse room, roomijs, sinaasappelsaus en luxe chocolade parels 9,50
Black & White
Luchtige mousse van Belgische chocolade met galliano vanille mousse
en een bolletje framboos-aardbei sorbetijs 8,95
1001 Nacht
Een dansje op het bord: een handjevol desserts, die op deze kaart voorkomen.
Zoet en fris, geurend en zacht, allerlei smaken, waarbij ieder lacht 15,00
Crème de la Crème Choice
Keuze uit: vanilleroomijs, stracciatellaroomijs, hazelnootroomijs, rum-rozijnroomijs, chocoladeroomijs en caramalroomijs
Sorbets: mango, framboos en limoen 2,35
Op de kaasplank
Het dagelijks leven van kaas.
Witschimmel, volle melk, roodbacterie, blauwgeaderd, gerijpt,
koeien- of geitenkaas, binnen- of buitenlands, aangepast aan de seizoenen 15,00
Restaurant Belle Fleur
J W Hagemanstr 85
7151AE Eibergen
Telefoon: 0545-472149
Fax: 0545-475953
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.restaurantbellefleur.nl