Gerechten

Onze kaart is seizoengebonden; Belle Fleur werkt met de producten die vers verkrijgbaar zijn.
U kunt à la carte dineren of genieten van een van onze menu’s. Iets voor u? We zien u graag!    

  ————————————————————————————————–

 Specialiteiten  

Hemelsche Heerlickheden

———————————————————-

    à la Carte  
Koude voorgerechten
Soepen
Voor- of tussengerechten
Visbereidingen
Vleesbereidingen
Koffievariaties
Nagerechten

          ————————————————————————————————–

Hemelsche Heerlickheden

Voorgerechten


TONIJN MAC CAFÉ
Tartaar van Yellowfin tonijn, gemarineerde avocadoblokjes, gerookte zalm, steureitjes en oester
€ 19,75

COQUILLES A LA MAISON
Gepelde, gegrilde Jacobsmosselen met bospaddenstoelen en pecorinokaas in een botersaus
€ 19,75

PROEVERIJ VAN GANZENLEVER
Een harmonieus trio van ganzenlevermousse, ganzenleverterrine en
gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel
€ 23,50

HORS D’OEUVRE “KEMPINSCHY”
Een vijftal bijzondere mondvermaakjes; scampi, ganzenlever, eendenmousse, kalfszwezerik en kreeftencocktail (Gelderse tapa’s)
€ 23,50

KREEFTSALADE “TROUBADOUR”
Verse kreeft, gebakken kalfszwezerik, Hollandse garnalen en eendenleverkrullen
€ 28,50

————————————————————————————


Hoofdgerechten


½ Warme Kreeft

Halve kreeft, helemaal geprepareerd, gevuld met een puree van bospaddenstoelen en tongscharfilet in een romige saffraansaus
€ 29,50

VIS MATELOTE
Zeetongfilet, coquille, kabeljauw, zalm, scampi en Hollandse garnaaltjes in een romige kreeftsaus met een vleugje knoflook
€ 32,50

ANJOU DUIF / GANZENLEVER
Rosé gebraden duivenborst, gebakken ganzenlever op zuurkool en een krachtige banyulssaus
€ 32,50

REEMEDAILLONS
Rosé gebraden ree met appel, eendenlever en wild demi-glace
€ 32,50

KALFSSURPRISE
De mooiste en smakelijkste delen van het kalf:
Kalfshaasmedaillon, kalfszwezerik en kalfssucade
met morieltjes-roomsaus
€ 32,50

LAMSPROEVERIJ
Proeverij van lamskotelette, lamsfilet en zwezerik met rozemarijnsaus
€ 32,50

Al deze gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

    ———————————————————————————–

  à la Carte

       Koude voorgerechten


PARMAHAM
Zeer dun gesneden Parmaham uit Italië met exotisch fruit en meloen
Italienischer Parmaschinken mit exotischen Früchten und Melone
€ 17,50

CARPACCIO
Zeer dun gesneden ossenhaas op diverse salades met mosterdsaus
Rinderfilet, sehr dünn geschnitten, auf verschiedenen Salaten an Senfsauce
€ 18,50

GARNALENCOCKTAIL
Traditionele cocktail van verse Hollandse garnalen met een cocktailsaus
Cocktail aus frischen Holländischen Krabben mit einer Cocktailsoße
€ 17,50

GEROOKTE IERSE ZALM
Gerookte zalm van de zijde gesneden, met honing-dillecrème
Räucherlachs, aus der Seite geschnitten, mit Honing-Dillecreme
€ 19,00

SALADE BELLE FLEUR
Delicaat gerecht van zalm, paling en Hollandse garnalen met saffraandressing
Delikates Gericht aus Lachs, Aal und Holländischen Krabben mit Safrandressing
€ 19,75

 ————————————————————————————

Soepen


KALFSBOUILLON
Krachtige heldere bouillon met jonge groenten en schenkelvlees
Kräftige klare Brühe mit jungem Gemüse und Beinfleisch
€ 6,95

OSSENSTAARTBOUILLON
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met garnituur
Ochsenschwanzbrühe, doppelt gezogen, mit Garnitur
€ 6,95

TOMATENSOEP
Verse tomatensoep, afgemaakt met room
Frische Tomatensuppe, abgerundet mit Sahne
€ 6,95

BOUILLABAISSE
Rijk gevulde romige vissoep
Reichlich gefüllte cremige Fischsuppe
€ 15,00

 ————————————————————————————

   Voor- of tussengerechten

CHAMPIGNONS L’AIL
In bierbeslag gebakken champignons met een lichte knoflooksaus
In Bierteig gebackene Champignons mit einer Knoblauchsauce
€ 13,50

GAMBA’S
Grote garnalen met chiliknoflooksaus op onze wijze bereid
Grosse Krabben mit Chili-Knoblauchsauce auf unsere Art bereitet
€ 18,50

ZWEZERIK
Gebakken kalfszwezerik op pasta, geserveerd met sojasaus
Gebachenes Kalbsbries auf Pasta, serviert mit Sojasauce
€ 26,50

  ————————————————————————————

Visgerechten


KABELJAUW
IJslandse verse kabeljauw met Pecorino en botersaus
Frischer Kabeljau aus Eisland mit Pecorinokäse und Buttersauce
€ 29,50

VISTRIO
Een creatie van Schotse zalm, heilbot en tongscharfilet in lichte witte wijnsaus
Eine Kreation von Lachs, Heilbot und Rotzunge in einer leichten Weissweinsauce
€ 29,50

SCAMPI’S
Gegrilleerde reuzengarnalen met een pittige chilisaus
Gegrillte Riesengarnelen an einer Chilisauce
€ 29,50

ZEETONG
Verse zeetong in roomboter gebakken en aan tafel gefileerd
Frische Seezunge in Butter gebraten und am Tisch filetiert
€ 39,50

 ————————————————————————————

Vleesgerechten


KALFSHAAS MEDAILLONS
Gegrilleerde malse kalfshaasbiefstukjes met morieljes-roomsaus
Gegrillte, saftige kleine Kalbsfilets an Morchelrahmsauce
€ 29,95

WIENER ROSTBRATEN
Kalfsbiefstukjes met uienringen, augurk en paprikaroomsaus
Kalbsfilets mit Zwiebelringen, Gurken und Paprikasahnesauce
€ 29,95

LAMSCARRÉE
Rosé gebraden, Nieuw-Zeelands lamsribstuk met rozemarijnsaus
Rose gebratene Neuseeland Lammsrippe an Rosmarinsauce
€ 32,50

TOURNEDOS MADAGASCAR
Volle biefstuk van de haas met knoflook-pepersaus, pittig of zacht
Ganzes Rinderfilet an Knoblauch-Pfeffersauce, kräftig oder mild
€ 29,95

TOURNEDOS GRAND-PRIX
Volle biefstuk van de haas met rode wijnsaus en reepjes ossentong
Ganzes Rinderfilet an Rotweinsauce und Ochsenzungestücke
€ 29,95

TOURNEDOS ESCOFINE
Volle biefstuk van de haas met eendenlever en Shii-Take saus
Ganzes Rinderfilet mit gebratener Entenleber und Shii-Take-sauce
€ 33,50

 ————————————————————————————

Koffievariaties

   …Black as the devil, Hot as hell, Pure as an angel, Sweet as love…

Beukenhorst Melange Café Mondriaan 100% Arabica: plezierig koffiedrinken voor nagenieters

Koffie Klassiek
Kop pure Arabica koffie met ovale kletskop en truffelbonbon
€ 4,50

Cappuccino
1/3 pure Arabica koffie, 2/3 geschuimde melk, ovale kletskop en truffelbonbon
€ 4,50

Espresso
Sterke pure Arabica koffie, ovale kletskop en truffelbonbon
€ 4,50

Ristretto
Een klein kopje Italiaanse koffie, bijna als siroop geserveerd, ovale kletskop en truffelbonbon
€ 4,50

Irish Coffee
Jameson whiskey – koffie – halfgeslagen room
€ 8,50

French Coffee
Grand Marnier – koffie – halfgeslagen room
€ 8,50

Madeliefjes Coffee
½ Mandarine Napoleon ½ Martell v.s.o.p. – koffie – halfgeslagen room
€ 8,50

Rüdesheimer Coffee
De oeroude Weinbrand Asbach Uralt – koffie – met een verrukkelijk halfgeslagen room
€ 8,50

Ladies Coffee
Likeur 43 Cuarenta y tres – Arabica koffie – halfgeslagen room
€ 8,50

Mexican Coffee
Kahlúa likeur– Arabica koffie – halfgeslagen room
€ 8,50

 ————————————————————————————

 Vergeet-me-nietjes

Aan het einde van een maaltijd is het dessert als een vuurpijl die zich als een waaier ontvouwt

Crème Brûlée
De overbekende vanillecrème afgebrand met bruine basterdsuiker, geserveerd met amarettisoufflé en een bolletje Crème Brûlée roomijs
€ 8,95

Coupe Favorite
Twee bollen vanille-ijs met boerenjongens, advocaat, warme chocoladesaus en slagroom
€ 8,95

Hot Cherries
Deze klassieker blijft een topper.  Warme kersen met Kirsch, slagroom en vanilleroomijs
€ 8,95

Flensjes Suzette
Warme flensjes gevuld met Grand Marnier, Zwitserse room, roomijs, sinaasappelsaus en luxe chocolade parels
€ 9,50

Black & White
Luchtige mousse van Belgische chocolade met galliano vanille mousse en een bolletje framboos-aardbei sorbetijs
€ 8,95

1001 Nacht
Een dansje op het bord: een handjevol desserts, die op deze kaart voorkomen. Zoet en fris, geurend en zacht, allerlei smaken, waarbij ieder lacht
€ 15,00

Crème de la Crème Choice
Keuze uit: vanilleroomijs, stracciatellaroomijs, hazelnootroomijs, rum-rozijnroomijs, chocoladeroomijs en caramalroomijs
Sorbets: mango, framboos en limoen
€ 2,35

Op de kaasplank

 Het dagelijks leven van kaas.

Witschimmel, volle melk, roodbacterie, blauwgeaderd, gerijpt,
koeien- of geitenkaas, binnen- of buitenlands, aangepast aan de seizoenen
€ 15,00

Eibergen